Gebedsgroep

Onze school heeft een gebedsgroep. Graag leggen we u uit wat we doen. Misschien had u er niet aan gedacht, maar juist door te bidden voor de leerkrachten, de kinderen en het schoolbestuur ondersteunt u hen. Er komt in deze tijd veel op de kinderen en leerkrachten af, zowel in positieve als in negatieve zin.  De Internationale Bijbelbond heeft daarom in 1995 het initiatief ontwikkeld om ouders te motiveren om voor de scholen van hun kinderen te bidden. Vanaf 2001 is de gebedsgroep op De Wegwijzer actief.

De gebedsgroep is voor iedereen: ongeacht welke kerkelijke gezindte, om samen mee te bouwen aan een positief, goed en christelijk leer- en leefklimaat. We komen ongeveer 1 ochtend in de maand bij elkaar, in overleg afwisselend bij 1 van de ouders thuis. Niet schoolgaande kinderen kunnen gewoon meekomen. Tijdens deze ochtenden bespreken we de nieuwe gebedspunten. De datum en het adres vindt u in de nieuwsbrief. U bent van harte welkom om vrijblijvend een keertje te komen kijken. De koffie staat dan klaar!

 

In de lerarenkamer staat een houten gebedspuntenbox waarin de leerkrachten hun gebedspunten kunnen doen. Wanneer u zelf een onderwerp heeft en u het fijn vindt dat daarvoor gebeden wordt, mag u dat natuurlijk altijd doorgeven! Verder zorgt de gebedsgroep voor een leuke attenties voor de kinderen, bijvoorbeeld met Kerst.

 

Share This