Buitenschoolse opvang

Kindercentrum Bzzzonder biedt op 3 verschillende locaties in Nieuwleusen opvang aan. Sinds augustus 2017 helaas niet meer op De Wegwijzer. Dit kwam doordat er te weinig vraag was.  Ze bieden VSO, BSO en vakantieopvang aan. VSO, BSO en vakantieopvang vindt plaats op de Zaaier, maar Bzzzonder zorgt er voor dat uw kinderen op tijd weer terug zijn op hun eigen school om aan hun schooldag te beginnen!

Een keertje vrijblijvend sfeer proeven of een kijkje nemen? Dat kan! Neem gerust contact op via nieuwleusen@bzzzonder.nl of via 06-52808086

Onze school heeft ook nog contact met kinderopvang van Landstede, Mathil en de Groene Helden te Nieuwleusen. Het gaat hierbij om de voorschoolse en naschoolse opvang. De kinderen worden naar school gebracht en van school gehaald door de groepsleiding.